NOUTAȚI

2017-06-16
Angajații Gas Natural Fenosa au fost instruiți privind siguranța rutieră la locul de muncă
Angajații Gas Natural Fenosa au fost instruiți privind siguranța rutieră la locul de muncă

La data de 15 iunie curent, reprezentanții Automobil Club din Moldova au realizat un seminar de instruire pentru peste 70 de angajații ai companiei Gas Natural Fenosa.

În acest context, ACM continuă parteneriatul și cooperarea cu Gas natural Fenosa pentru a îmbunătăți siguranța rutieră la locul de muncă în cadrul companiei, evenimentul dat reprezentând o continuare a campaniei „Șofatul sigur înseamnă viață”, lansat de către Automobil Club din Moldova (ACM) și EASST în martie 2013.

La întâlnirea de astăzi, participanții au fost instruiți cu privire la riscurile rutiere la locul de muncă și modalitățile de prevenire a acestora, viteza excesivă, importanța cuplării centurii de siguranță etc.

De asemenea, trainingul a fost asistat și de către reprezentanții Inspectoratului Național de Patrulare, în calitate de parteneri fideli în implementarea proiectelor naționale de siguranță rutieră.

Toți cei prezenți la eveniment au apreciat trainingul dat drept unul foarte util și relevant pentru activitatea lor. Ei au primit în dar abțibilduri privind reducerea vitezei, manometre, accesorii reflectorizante și broșuri informative privind diverse subiecte importante ale siguranței rutiere precum șofatul în stare de ebrietate, centura de siguranță, riscurile vitezei excesive etc.

Trebuie de menționat că Gas Natural Fenosa reprezintă de câțiva ani încoace unul dintre cei mai importanți parteneri ACM, înregistrând succese remarcabile la capitolul siguranței rutieră la locul de muncă, fiind una dintre puținele companii de la noi din țară care a adoptat și continuă să implementeze în permanență diferite programe și instruiri pentru angajații săi, cu scopul sporirii nivelul de siguranță și reducerii numărul accidentelor înregistrate la locul de muncă.

Astfel, în perioada 2012-2016 a fost înregistrată o scădere cu aprox. 37% a numărului de accidente rutiere cu implicarea vehiculelor Fenosa, ceea ce înseamnă o economisire a peste 400.000 €. *

Pentru mai multe detalii:

http://goo.gl/qxHyyX http://goo.gl/47QpxB https://goo.gl/WFw4CN