COMUNICAT DE PRESA

ORĂȘELUL SIGURANȚEI ŠKODA

Evenimentele de familie și pentru familie au devenit o parte importantă în dezvoltarea relațiilor dintre clienți și marca ŠKODA. Iar o parte a familiei sunt copiii, care aduc fericire în toate momentele vieții, chiar și atunci când învață ceva nou alături de părinți, bunici dar și oamenii care formează societatea în care trăim. Procesul de învățare este complex și necesită profesioniști în toate aspectele vieții. Unul din aspectele vieții este siguranța personală, iar când copii sunt mici purtăm responsabilitate și pentru siguranța acestora. Zilnic interacționăm cu zeci de oameni, mergem pe străzi, traversăm intersecții periculoase și concucem mașinile personale sau transportul public. Toate acestea necesită pregătire și respectarea a careva reguli. Pentru ca, copiilor să le fie interesant, să învețe regulile și să interacționeze cu ceilalți participanți am creat ”ORĂȘELUL SIGURANȚEI ŠKODA”. Un loc educativ și distractiv pentru copii, părinți și bunici.

Vrei să fii sigur că: copilul tău știe cum se traversează corect strada? știe cum se cuplează corect centura de siguranță? Va fi responsabil și va respecta siguraтța la trafic?

ŠKODA Moldova, Inspectoratul Național de Patrulare, Automobil Club din Moldova și MAMA.MD invită, pe 19 August 2018, între orele 10:00 și 15:00, în Piața Marii Adunări Naționale, toate familiile care doresc să participi la evenimentul, privind siguranța la trafic, ”ORĂȘELUL SIGURANȚEI ŠKODA”. Este locul unde cei maturi vor avea parte de instructaj privind siguranța la traficul rutier, instalarea corectă a scaunelor pentru copii și a accesoriilor pentru automobil și cum sunt echipate automobilele Poliției. Iar copiii vor fi fascinați de posibilitatea de a sta la volanul unei mașini a Poliției de Patrulare, să vadă în acțiune modul de lucru al centurilor de siguranță, cum arată un Airbag și chiar vor avea parte de un joc interactiv de recunoaștere a situațiilor corecte și incorecte. Va fi vesel pentru copii datorită intercațiunii cu situații și echipamente care nu le poate vedea zi de zi, iar părinții sau bunicii vor petrece timp util pentru ei.

Suntem bucuroși să anunțăm că avem și parteneri de încredere în aceste momente. La intrarea în orășel fiecare copil va primi câte un suc de la Naturalis și o apă OM kids pentru a se răcori. Iar pentru cei care vor trece cu succes toate stațiile vor primi câte o înghețată de la SANDRA.

La sfârșitul acestei zile de distracție și instructaj, vei fi sigur că: copilul tău va traversa corect strada, că va ajunge la școală fără primejdii și că poți avea încredere în el.

Oraganizatorul evenimentului: ŠKODA Moldova

Co-organizatori: Inspectoratul National de Patrulare, MAMA.MD

Parteneri: Naturalis, OM, SANDRA, Automobil Club din Moldova, Centrul Republican de Voluntari.

Intrarea liberă. Așteptăm cu cea mai mare plăcere părinții, buneii și copiii lor.