NOUTAȚI

2016-11-14
Încheierea campaniei sociale „Petrom pentru siguranța copilului tău!”
Încheierea campaniei sociale „Petrom pentru siguranța copilului tău!”

Pe data de 14 noiembrie curent a avut loc încheierea campaniei sociale „Petrom pentru siguranța copilului tău!”, orientată spre sporirea securității rutiere a copiilor și promovarea cunoaşterii şi înţelegerii regulilor de circulaţie şi a situaţiilor din trafic, îmbunătăţirea deprinderilor prin experienţă şi consolidarea atitudinilor cu privire la siguranţa personală.

Drept căștigătoare a campaniei date a fost desemnată grădinița Nr. 80 din capitală, care a primit premiul juriului. Celelalte grădinițe implicate în proiect au fost încurajate cu diplome de participare.

La eveniment au fost prezenți și reprezentanții ACM, în calitate de parteneri ai proiectului. Aceștia au îndemnat micuții să fie pietoni exemplari, împărțindu-le caiete cu regulile de circulație și creioane. Totodată, directorii grădinițelor participante au primit postere, pentru a le putea aminti zilnic copiilor de la grădinițele lor despre importanța atenției la traversarea străzii.

De asemenea, la festivitate a participat și Zebra ACM, care a dansat și a cîntat împreună cu copiii, încurajîndu-i să fie pietoni responsabili și atenți.

Trebuie de menționat că în cadrul campaniei „Petrom pentru siguranța copilului tău!”, peste 1.000 de copiii din 37 de grădinițe au participat la instruiri privind regulile de circulație și traficul rutier.

Citește mai mult:

http://saferoads.md/index.php?view=news&t=petrom_pentru_siguranta_copilului_tau