NOUTAȚI

2016-10-19
Lecția de siguranță rutieră pentru copiii de la Teatrul Tinerelor Talente “Oratorul”.
Lecția de siguranță rutieră pentru copiii de la Teatrul Tinerelor Talente “Oratorul”.

La data de 18 octombrie curent, reprezentanții Automobil Club din Moldova au desfășurat o lecție la tema "Siguranței Rutiere" pentru copiii de la Clubul Tinerelor Talente, din cadrul Teatrului Tinerelor Talente “Oratorul”. Aceasta a avut drept obiective de bază familiarizarea micilor pietoni cu importanța respectării regulilor de circulație și promovarea unui comportament corect și atent în cadrul traficului rutier.

Lecția dată a fost foarte interactivă, cu jocuri și filmulețe video, astfel, copiii avînd ocazia să învețe regulile de circulație, și să afle cum să implementeze corect în practică cunoștințele obținute.

Micii participanți s-au dovedit a fi foarte activi și entuziasmați, implicîndu-se cu mare plăcere la activitățile propuse în cadrul lecției. La final aceștia au primit în dar de la Automobil Club din Moldova, reflectorizante și rechizite școlare (caiete cu regulile de circulație, creioane, broșuri informative pentru copii), absolut necesare pentru formarea unor pietoni disciplinați și precauți.

Trebuie de remarcat faptul că Automobil Club din Moldova și Teatrul Tinerelor Talente “Oratorul” au mai desfășurat anterior mai multe acțiuni în comun, privind promovarea siguranței rutiere, cum ar fi: lansarea și desfășurarea spectacolului pentru copii la tematica siguranței rutiere „Alex în oraș”, realizarea unor acțiuni și flash-moburi privind respectarea regulilor de circulație etc.

Citește mai mult:

http://saferoads.md/index.php?view=news&t=lansarea_spectaculului_alex_in_oras

http://saferoads.md/index.php?view=news&t=ziua_internationala_a_copilului

http://saferoads.md/index.php?view=news&t=siguranta-rutiera-pentru-copiii-cu-dizabilitati

http://saferoads.md/index.php?view=news&t=in-primiera-copii-in-rol-de-jurnalisti-au-realizat-sportul-social-periculos-la-scoala-periculos-acasa