COMUNICAT DE PRESA

ACM susține campania „Petrom pentru siguranța copilului tău” !

Din 01 februarie 2016 Automobil Club din Moldova s-a alăturat campaniei sociale „Petrom pentru siguranța copilului tău” orientată spre sporirea securității rutiere a copiilor. Campania include instruirea copiilor de vârstă pre-școlară privind securitatea în trafic și sporirea vizibilității marcajelor pentru pietoni.

Campania „Petrom pentru siguranța copilului tău” va avea loc pe parcursul anului 2016 și planifică instruirea a peste 600 de copii în securitatea rutieră, precum și amenajarea trecerilor pietonale din preajma a 24 de grădinițe din mun. Chișinău și mun. Bălți.

Astfel, 15 „ambasadori” – studenți și masteranzi selectați în urma unui concurs, vor fi ghidați de Automobil Club din Moldova și Inspectoratul Național de Patrulare, astfel încât copiii să beneficieze de cele mai bune practici de învățare despre siguranța în trafic. Instruirea va dura în perioada februarie-septembrie 2016, în grădinițele din mun. Chișinău și Bălți.

Partenerii Campaniei „Petrom pentru siguranța copilului tău” sunt: Automobil Club din Moldova, Primăria Municipiului Chișinău, Primăria Municipiului Bălți, Inspectoratul Național de Patrulare, Ministerul Educației, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”, Universitatea de Stat din Bălți „Alecu Russo”.

Pentru mai multe detalii urmăriți-ne pe Facebook și Twitter.