COMUNICAT DE PRESA

Invitație la flashmob cu genericul "TRAVERSEAZĂ CU MINTE!"

Stimați jurnaliști,

Automobil Club Moldova în colaborare cu Inspectoratul Național de Patrulare, Vă invită la un flashmob dedicat siguranței pietonilor, cu genericul „TRAVERSEAZĂ CU MINTE!”.

Evenimentul va avea loc marți, 29 decembrie 2015, la intersecția bd. Dacia – str. Teilor, mun. Chișinău, cu începere de la ora 10:00.

Invitat special: interpreta Ala Zasmenco!

Flashmob-ul este parte a Intervenției Pilot în baza factorului de risc al Campaniei de Prevenire Rutieră (în parteneriat cu TRACECA Road Safety Project II), finanțată de Federația Internațională a Automobilismului (FIA).

Intervenția Pilot pe bd. Dacia se efectuează cu scopul de a informa populația privind riscurile traversării neregulamentare, de a spori siguranța rutieră a pietonilor, a reduce numărul accidentelor rutiere, traumatismelor și deceselor în rîndurile pietonilor. Conform rezultatelor monitorizării traficului rutier, bd. Dacia este una din străzile din capitală cu cea mai mare rată a încălcărilor Regulamentului Circulației Rutiere de către pietoni, dar și a numărului accidentelor rutiere cu implicarea pietonilor.

Pentru detalii, contactați-ne la numărul de telefon 069400731.